Mrs. Roberta Wagner » about me

about me

ya'at'eeh, Ta'neeszahnii nishli, Kin Lichii'nii bashishchiin, Naasht'ezhi Tabaaha da shicheii, Tachii'nii da shinali. 
 

Posts

ya'at'eeh...Welcome back!

Welcome to the 2020-2021 school year...It's clear that this year is unlike any other previous years.  This year we are starting with online learning for the first .  You will be required to log into Zoom http://zoom.us/, insert your meeting ID and passcode to attend sessions for each class period.  i'm sure it's a new experience for you, but we are all learning this "NEW" way of doing things together.  Please sign into zoom at least five minutes before your scheduled time.  

 

Mrs. Wagner's  Schedule

 Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday,

1 – 8:30-9:30 – 60 minutes

2 – 9:35-10:35 – 60 minutes

3 – 10:40-11:40 – 60 minutes

Advisory period  – 12:15-1:15 – 60 minutes

5th – 1:20-2:20 – 60 minutes

6th – 2:25-3:25 – 60 minutes

Early release

1st- 8:30-9:10  (40 mins) 

2nd- 9:15- 9:55 (35 mins) 

3rd- 10:00-10:40 (35 mins) 

Advisory period- 11:15-11:55 (40 mins)

5th- 12:00-12:40 (40 mins) 

6th- 12:45-1:25 (40 mins)