Michelle Jones » Mrs. Jones aka Momma Jones

Mrs. Jones aka Momma Jones

Welcome back to the 2022-2023 school year! I am looking forward to this school year. I am really excited about things starting to get back to normal. I am excited to see you soon and look forward to our year together in science.
ACADEMIC INTEGRITY
A student may be subject to disciplinary action when the student:

Engages in any of the following forms of academic misconduct:
1. Lateness for, missing, or leaving school or class without permission or excuse.
2. Cheating (including but not limited to copying, using unauthorized help sheets and the like, illegally obtaining tests in advance, substituting for a test-taker, and other forms of unauthorized collusion).
3. Plagiarism: Plagiarism is the representation of another author's language, thoughts, ideas, or expressions as one's own original work

BELL SCHEDULE

 

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday,

1 – 8:30-9:30 – 60 minutes

2 – 9:35-10:35 – 60 minutes

3 – 10:40-11:40 – 60 minutes

 

FIRST LUNCH – 11:40-12:10 – 30 minutes (Classes on top floor, Gym, IA)

4th hour AFTER FIRST LUNCH – 12:15-1:15 – 60 minutes

4th hour – 11:45-12:45 – 60 minutes

SECOND LUNCH – 12:45-1:15 – 30 minutes (Classes on bottom floor & PAC)

 

5th – 1:20-2:20 – 60 minutes

6th – 2:25-3:25 – 60 minutes

7th – 3:30-4:30 – 60 minutes

 

LUNCH

Will be based on your 4th hour class.

First lunch is 11:40-12:10  (top floor classes, room #s 2XX, gym, IA)

Second Lunch is 12:45-1:15  (bottom floor classes, room #s 1XX, PAC)


Friday

Early Release

1 – 8:30 - 9:05 (35 minutes)

2 – 9:10 - 9:45 (35 minutes)

3 – 9:50 - 10:25 (35 minutes)

4 – 10:30 - 11:05 (35 minutes)

5 – 11:10 - 11:45 (35 minutes)

6 – 11:50 - 12:25 (35 minutes)

LUNCH 12:30-1:25

INTERVENTION

7 – 1:30 - 2:05 (35 minutes)

 
 
 
 
 
Background image  Michelle  Jones`s profile picture
Name
Michelle Jones
Position
Earth Science & Biology Teacher, National Honor Society Advisor
Email
Send email